Fizesse közös költségét is Díjneten keresztül!

EGYSZERŰEN

GYORSAN

KÉNYELMESEN

SORBANÁLLÁS NÉLKÜL

Kényelmes ügyintézés

A Díjnet egy piacvezető bank- és szolgáltatófüggetlen elektronikus számlabemutatási és -fizetési megoldást biztosító rendszer.

A Stabil-Téka Ingatlankezelő Kft. a Díjnet Zrt-vel együttműködve ajánlja Önöknek legújabb szolgáltatását!

Fizesse közös költségét DÍJNETEN keresztül

elektronikus díjbekérővel, mely a kiállítását követően azonnal hozzáférhető és bárhol, bármikor visszakereshető.

Személyre szabott fizetési módokkal, gyorsan, akár egy gombnyomással rendezhető a kifizetés:

BANKKÁRTYÁVAL

MOBILTELEFONON

CSOPORTOS BESZEDÉSSEL

EGYEDI UTALÁSSAL


Fizesse közös költségét még kényelmesebben, még egyszerűbben és még gyorsabban!

Ha az Ön lakása is megtalálható a csatlakozott társasházak között, a közös költség Díjneten történő fizetéséhez kövesse a lenti útmutatónkat. A csatlakozott házak listáját IDE kattintva tekintheti meg.
Amennyiben az Ön lakása nem található meg a csatlakozott társasházak között, kattintson IDE az igény leadásához.

Hogyan veheti igénybe a szolgáltatást?

 1. Ha már rendelkezik ügyfél fiókkal a Díjnet rendszerében (www.dijnet.hu), akkor lépjen a 2. pontra. Ha még nem rendelkezik ügyfél fiókkal a Díjnet rendszerében, akkor regisztráljon egyet úgy, hogy a www.dijnet.hu weboldalon rákattint a "CSATLAKOZZ" gombra, megadja az adatait és követi az ott olvasható utasításokat. 2. Jelentkezzen be a www.dijnet.hu weboldalon a felhasználói fiókjába.


 3. a) Írja be a saját nevét, vagy annak a lakónak a nevét, aki helyében regisztrál
  b) Adja meg a Stabil-Téka által korábban küldött díjbekérőn, vagy egyenlegközlőn szereplő ügyfél azonosítót. Ha még nem kapott, akkor a REGISZTRÁCIÓHOZ kattintson IDE.
  c) Hasznos lehet az Ön számára, hogy az adott számlakibocsátói regisztrációját a jövőben megjelenő listákon, illetve lekérdezésekben ne csak egy számként lássa, hanem beszédes módon tudja azonosítani. Ennek a mezőnek a kitöltése, ezt a célt szolgálja. (pl.: saját díjbekérők, nagyi díjbekérői) A mező kitöltése nem kötelező, illetve a későbbiekben a 'Számlakibocsátói regisztráció' lista képernyőjén bármikor módosítható.
  d) Adja meg a Stabil-Téka által korábban küldött díjbekérőn szereplő sorszámot. Ha kapott díjbekérőt, de még nem található rajta a jobb felső sarokban sorszám, akkor másolja be a következőket a "Díjbekérő sorszáma" mezőbe a Díjnet felületén:

 4. Kattintson a "TOVÁBB" gombra.

 5. A következő képernyőn láthatja összefoglalva a korábban felvitt adatokat. Ha rendben talált mindent, akkor kattintson a "MEGERŐSÍTEM" gombra.

 6. Ha szeretne további lakásokat rögzíteni az Ön Díjnet fiókjához, akkor kattintson az "Igen" gombra


 7. 1-2 napon belül kapni fog a Stabil-Téka Ingatlankezelő Kft.-től egy megerősítő e-mail-t a Stabil-Téka rendszerében ehhez az ügyfélazonosítóhoz tartozó, rögzített e-mail címére. Kövesse az ebben az üzenetben található utasításokat.

 8. Sikeres szerződés kötés után a regisztráció sikeresen lezárul. A következő díjbekérőjét már a Díjnet rendszerén keresztül fogja megkapni.